Kundservice

Meny

Köp till mer!

Som prenumerant kan du köpa till någon av de superlokala titlarna Västerbottningen, Mellanbygden, Nordsverige eller Lokaltidningen. Som prenumerant på en av de fyra titlarna har du även tillgång till de tre övriga. Du kan även lägga till Aftonbladets e-tidningar för endast 39 kronor per månad.

Köp till Västerbottningen Digital med fokus på lokala nyheter från Vännäs, Vindeln, Bjurholm, Nordmaling och Umeås landsbygd såsom Tavelsjö, Sävar och Hörnefors. Dessutom får du sajt och e-tidning från Lokaltidningen, Mellanbygden och Nordsverige.

Köp till Lokaltidningen med fokus på södra Lappland – Lycksele, Åsele, Dorotea, Vilhelmina, Storuman, Sorsele och Malå. Dessutom får du Västerbottningen, Nordsverige och Västerbottens Mellanbygd.

Västerbottens Mellanbygd (eller ”Mellanbygden” som den kallas i folkmun) med fokus på orterna mellan Umeå och Skellefteå. Bevakar orter såsom Robertsfors, Botsmark, Bureå, Burträsk, Bygdeå, Bygdsiljum, Lövånger och Ånäset. Dessutom får du Lokaltidningen, Nordsverige och Västerbottningen.

Nordsverige grundades för drygt hundra år sedan och är en klassisk ångermanländsk tidning med fokus på Sollefteå, Örnsköldsvik, Anundsjö, Kramfors och övriga Ångermanland. Dessutom får du Lokaltidningen, Västerbottens Mellanbygd och Västerbottningen.

Aftonbladets e-tidningar. Du hittar dem digitalt i appen eVK. OBS nytt pris från 1 juni, 39 kr/mån